vrijdag 28 november 2008

Initiatiefnemers

NEDERLAND

ROC Midden Nederland
ROC Midden Nederland is ontstaan uit de fusie tussen het ROC Utrecht en ROC De Amerlanden. De fusie is goed voorbereid en het resultaat mag er dan ook zijn. Zo is er extra geïnvesteerd in ICT-middelen, huisvesting en onderwijsontwikkeling. Natuurlijk hebben we de goede dingen van de fusiescholen behouden. We hebben bijvoorbeeld nog steeds uitstekende contacten met het bedrijfsleven, instellingen en gemeenten in de regio. Maar het belangrijkste is dat we ook bij ROC Midden Nederland ons uiterste best doen om je een goede opleiding aan te bieden. Een opleiding waarin jouw carrière centraal staat.

website: http://www.rocmn.nl

Us Media
Us Media is een full service interactief productiebureau vol ervaring, passie en creativiteit. Al vanaf 1997 ontwikkelen wij geavanceerde interactieve projecten voor onze opdrachtgevers, maar ook voor toonaangevende reclame bureaus. Intussen werken we in hartje Amsterdam met meer dan 30 professionals aan websites, webapplicaties, marketing & communicatie trajecten, grafische ontwerpen en complexe IT oplossingen.

Ons portfolio is een fraaie waaier van mooi werk voor diverse merken, variërend van Business-to-business, business-to-consumer, thematisch, actiematig, promotioneel tot marketing ondersteunende oplossingen. Op elke interactieve vraag krijgt u van ons een passend en verrassend antwoord. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze cases voor de introductie van een nieuwe Rexona Deo en de enorme marketingportal voor Modekoning Tommy Hillfiger.

website: http://www.usmedia.nl

SURINAME

Natin
Het Natuurtechnisch Instituut is een toonaangevend, ontwikkelingsgericht, dynamisch instituut dat beroepskader opleidt voor technische -, natuurtechnische - en laboratoriumsectoren die deel uitmaken van het bedrijfsleven, de dienstensector en de overheid van Suriname. Dit beroepskader heeft de kwaliteit en de potentie om zijn leidende rol te blijven vervullen in de ontwikkeling van ons land, en staat als zodanig nationaal, regionaal en internationaal bekend.

website: http://www.natin.sr/

Spang Makandra
Spang Makandra is een uniek initiatief. Dankzij een stevige opleiding krijgen Surinaamse ICT talenten de perfecte opstap naar een veelbelovende, internationale carrière.

In 2005 startten Us Media, the Backlot Holding en Cybermango Spang Makandra. In Suriname, een land met veel leergierige jongeren en een grotendeels tweetalige bevolking. Een ideale voedingsbodem voor een nieuw ICT instituut.

website: www.spangmakandra.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten